Het Glijfestijn Schaatsles Tickets

Met wie ben jij van plan om te komen?

Ik kom met..

Schaatsles van Sven Kramer Academy

Schaatsles van Sven Kramer Academy

Sven Kramer Academy verzorgt dagelijks schaatslessen op Het Glijfestijn

Het Glijfestijn kondigt met trots een exclusieve samenwerking aan met de Sven Kramer Academy. Van 10 t/m 25 februari worden er dagelijks schaatslessen georganiseerd voor zowel kinderen als volwassenen. De speciaal opgeleide trainers van de Sven Kramer Academy verzorgen deze lessen, gericht op enthousiastelingen die graag de basisvaardigheden van het schaatsen willen leren.

Met schaatslessen wil de Sven Kramer Academy jeugd en volwassenen aanmoedigen om actiever te bewegen en bij te dragen aan de toekomst van de Nederlandse schaatssport. Sven Kramer, een icoon in de schaatssport, is dankbaar voor wat de sport hem heeft gebracht. “Mijn droom is dat ieder kind minimaal één keer het plezier van schaatsen heeft ervaren," aldus Sven Kramer. Met de Sven Kramer Academy wil hij iets teruggeven aan de sport en jonge generaties inspireren.

Jeugdschaatsen - Plezier en basistechniek staat centraal in het programma voor kleuter- en jeugd (4 t/m 12 jaar)

Volwassenen - Ook voor volwassenen biedt de Sven Kramer Academy een uniek lesprogramma waar de basis van een goede schaatsbeweging wordt geleerd.

Schaatslessen zijn vanaf nu te boeken via onze website!

Cookies

We gebruiken cookies op onze website om je de meest relevante ervaring te bieden door je voorkeuren en herhaalbezoeken te onthouden.

Privacyverklaring

Welkom bij Het Glijfestijn!

Met wie ben jij van plan om te komen?