Het Glijfestijn Schaatsles Tickets

Met wie ben jij van plan om te komen?

Ik kom met..

Huisregels

HUISREGELS Het Glijfestijn 2024

Olympisch Stadion Amsterdam, 10 t/m 25 februari 2024

- Het Glijfestijn behoudt zich het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen.

- Het Glijfestijn behoudt zich het recht om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.

- Het Glijfestijn behoudt zich het recht om bezoekers op de locatie van het evenement te registreren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.

-  Bezoekers van het evenement dienen, mits verzocht, akkoord te gaan met een privaatrechtelijke oppervlakkige veiligheidsfouillering bij de ingang. 

- De organisatie behoudt zich het recht tot cameratoezicht en het gebruik van overige crowdmanagementsystemen ten behoeve van de veiligheid van haar bezoekers en medewerkers.

- Bezoekers zijn gehouden instructies, voorschriften en/of aanwijzingen van (beveiligings-) medewerkers van het evenement te allen tijde op te volgen.

- Roken en het gebruik van e-sigaretten (vapes) is binnen, in tenten en onder overkappingen niet toegestaan.

- Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.

- Het bezoeken van het evenement is volledig op eigen risico.

- Het Glijfestijn is toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Waar nodig zijn er brede doorgangen. Er zijn geen aparte ruimtes voor mindervalide bezoekers. Rolstoelen en krukken zijn toegestaan.

- Er is voldoende zitgelegenheid aanwezig op evenementen van Het Glijfestijn. Voor bezoekers is het niet toegestaan een eigen stoel mee te nemen, ook als je niet in staat bent gedurende langere tijd te staan.

- Bezoekers met bijzondere medicijnen moeten dit melden bij de beveiliging bij de entree. Deze verwijzen u door naar de EHBO, hier kunt u eventueel de medicijnen achterlaten. Voor speciale situaties kunt u contact opnemen met info@hetglijfestijn.nl 

- Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.

- Honden of andere huisdieren op het terrein zijn niet toegestaan. 

- Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.

- Het bezit en/of gebruik van lachgas/stikstof(mon)oxide is strikt verboden tijdens dit evenement.

- Er vindt een strenge controle plaats bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs worden direct overgedragen aan de politie. 

- Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden, worden in beslag genomen.

- Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.

- Om de veiligheid van de bezoekers te allen tijde te kunnen garanderen en om de in-en uitstroom soepel te laten verlopen, geldt na het scannen van je ticket de regel: binnen is binnen.

- Het Glijfestijn is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.

- Het Glijfestijn is niet aansprakelijk voor eventuele gehoorbeschadiging.

- Bezoekers worden geadviseerd gehoorbescherming te dragen.

- Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen worden onmiddellijk van het terrein verwijderd.

- Bij het betreden en verlaten van het evenement dienen bezoekers geen overlast te veroorzaken voor de buurt.

- Het is verboden om (semi) professionele fotoapparatuur mee te nemen naar Het Glijfestijn, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera evenals een GoPro camera zijn wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.

- Het is op Het Glijfestijn niet toegestaan een paraplu mee te nemen.

- Het Glijfestijn is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

- Annulering of restitutie van eenmaal bestelde en aangeschafte tickets is niet mogelijk.

- Het Glijfestijn werkt met tijdsloten. Wanneer een bezoeker buiten het gekozen tijdslot arriveert kan er geen entree gegarandeerd worden.

Cookies

We gebruiken cookies op onze website om je de meest relevante ervaring te bieden door je voorkeuren en herhaalbezoeken te onthouden.

Privacyverklaring

Welkom bij Het Glijfestijn!

Met wie ben jij van plan om te komen?