Het Glijfestijn Schaatsles Tickets

Met wie ben jij van plan om te komen?

Ik kom met..

Over 4PM

4PM Entertainment is een Nederlandse evenementen organisatie, gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam. Al ruim 15 jaar is zij verantwoordelijk voor uiteenlopende merken en concepten in de (live) entertainmentbranche. 4PM Entertainment bedenkt, creëert, produceert en promoot de ultieme beleving. 4PM Entertainment benadert haar evenementen, als ‘experience architects’, altijd door de ogen van de bezoeker om zo die ultieme beleving te creëren.

4PM Entertainment gebruikt muziek om mensen samen te brengen. Door kennis over verschillende doelgroepen, ontwikkelingen in de samenleving en cultuur weet zij altijd relevant te blijven en werkt met de artiesten, locaties, specialisten en creatives van dit moment. Op deze wijze organiseert 4PM Entertainment keer op keer succesvolle, relevante festivals, evenementen en concerten.

4PM Entertainment is als marktleider onder jongerenevenementen en initiatiefnemer van het grootste ééndaagse dance-festival van Nederland uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereld van entertainment en evenementen. Een aantal concepten van 4PM Entertainment zijn: Het Glijfestijn, De Amsterdamse Zomer, Kingsland Festival, Het Amsterdams Verbond, FRIS, Snelle AFAS Live, Hullaballoo, Bungalup, De Helden van Oranje en We Are the Future.

Cookies

We gebruiken cookies op onze website om je de meest relevante ervaring te bieden door je voorkeuren en herhaalbezoeken te onthouden.

Privacyverklaring

Welkom bij Het Glijfestijn!

Met wie ben jij van plan om te komen?