Het Glijfestijn Schaatsles Tickets

Met wie ben jij van plan om te komen?

Ik kom met..

Een overvloed aan ijskoude activiteiten

Een overvloed aan ijskoude activiteiten

Een overvloed aan ijskoude activiteiten

De Oud-Hollandse schaatstraditie komt tot leven op Het Glijfestijn met een uitgebreid scala aan ijsactiviteiten die iedereen betoveren, van snelheidsliefhebbers tot de kleintjes die hun eerste schaatsstappen zetten. Dit unieke evenement, gehouden op een historisch ijslandschap, biedt een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers.

Schaatsfanaten kunnen hun vaardigheden testen met snelheidsmeters en uitdagingen aangaan terwijl ze door de wedstrijdbocht snelschaatsen. Voor de kleintjes is er een speciale krabbelbaan, terwijl de dapperen de windtunnel met turboblazers kunnen trotseren voor een intense tegenwindervaring. Glij door de nagebootste Keizersgracht en waag je aan het overschaatsen van de nagebootste vijver voor een authentieke winterse sensatie.

Maar er is meer dan alleen schaatsen! Je kunt je wagen aan een potje curling of bezoek het schaatsmuseum waar bezoekers hun oude schaatsen kunnen doneren om tentoongesteld te worden. Voor wie een muzikale twist wil toevoegen aan hun ijsavontuur, is er zelfs silent disco op het ijs.

Het Glijfestijn belooft een onvergetelijke winterervaring te worden, waar plezier op het ijs hand in hand gaat met traditionele activiteiten en gezelligheid. Mis deze gelegenheid niet om samen met vrienden en familie te genieten van een winters avontuur!

Cookies

We gebruiken cookies op onze website om je de meest relevante ervaring te bieden door je voorkeuren en herhaalbezoeken te onthouden.

Privacyverklaring

Welkom bij Het Glijfestijn!

Met wie ben jij van plan om te komen?